Vizioneaza seriale turcesti de calitate pe romaseriale.net

Urmareste seriale turcesti la moda pe romaseriale.net? Vacanța Mare: Serialul de comedie a fost difuzat de către postul PRO TV începând cu anul 1999, până în anul 2007. Vacanța Mare a fost un grup umoristic românesc, format în 1988 de Dan Sava, Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava și Dan Ștefănescu. Serialul a fost difuzat la ore de maximă audiență la sfârșit de săptămână. A rivalizat cu serialul Divertis, difuzat de postul de televiziune Antena 1, pe același tronson orar. Fiecare episod al serialului dura 60 de minute, fiind împărțit în două segmente. Primul segment a cuprins mai multe formate, sub diverse titluri ca ”Râdeți cu oameni ca noi”, ”Spectacol Vacanța Mare”, ”Vacanța Mare laiv”, ”Garcea”, ”Stăpânii manelelor” (o copie adaptată a serialului Mica Britanie produs de BBC) etc. Cea de-a doua jumătate a fost rezervată segmentului ”Leana și Costel”, acțiunea petrecându-se în satul Sadova, cu excepția sezonului în care ”Leana și Costel la oraș” se desfășoară în București. Între anii 2001-2002, serialul avea un public TV de peste 2,2 milioane, o audiență apropiată de cea a meciurilor de fotbal cu mare miză ale echipelor românești. La începutul anului 2007, Vacanța Mare s-a mutat de la Pro TV la Kanal D. Prima de instalare a fost de 300.000 de euro, dar contractul a încetat în aprilie 2009. Televiziunea mai difuzează, ocazional, episoadele filmate.

Vedat a trăit în aceeași fermă timp de treizeci de ani împreună cu soția sa Hatice, mama Hayriye și trei fii. Fiul lor mijlociu, Hope, sa mutat într-o locație mai centrală cu câțiva ani în urmă, dar adesea vine să-și viziteze familia. Toți, dar fericiți, cel mai tânăr dintre frați, și-au luat pâinea. Mândru de fiii săi, Vedat duce o viață liniștită și liniștită în această fermă. Burcu este singura fiică răsfățată a omului de afaceri Tayfun Olgun. Semn zodiacal care crede că cardul său de credit este o baghetă magică are o viață mai luxoasă decât oricine își poate imagina. Apoi Typhoon fuge în străinătate pentru o acuzație de corupție. Astfel, drumul lui Burcu se intersectează cu familia Aslan, deoarece comisarul care conduce ancheta este Murat Aslan, fiul numărul doi al Camerei. Într-o seară, în timp ce familia Leului stă în grădină cu toată bucuria lor, apare semnul. Vrea ca ferma să fie evacuată. Nimeni în afară de Vedat şi Hayriye nu a înţeles ce spunea fata asta. Deoarece Vedat are un secret datare ani în urmă cu Typhoon, și familia lui este conștient de ea. Vezi mai multe informatii pe Romaseriale.

Inimă de țigan: Este o telenovelă românească difuzată de postul Acasă TV în perioada 1 octombrie 2007-1 iunie 2008. Serialul are 126 de episoade, în total, și a fost urmat de serialul ”Regina”, serialul ”State de România”, serialul ”Moștenirea” și filmul de lung-metraj ”State de România, student la Sorbona”. Telenovela a avut mare succes și în alte țări ca: Bosnia și Herțegovina, Croația și Muntenegru sau în America Latină, în Columbia, Guatemala, Costa Rica, Chile, Bolivia etc. Din distribuție fac parte actorii: Denis Ștefan, Andreea Pătrașcu, Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Florin Zamfirescu, Florina Cercel, Vlad Zamfirescu și mulți alții.

Toată lumea este într-o stare bună atunci când se întreabă despre Adile și Munir, care lipsesc. După ce au aflat că părinții lor sunt în vacanță pentru a face nisbet pentru ei, copiii sunt hotărâți să le arate lui Adile și Munir cum să stea în absența lor. În absența lor, toată lumea distribuie munca. Sener va supraveghea cafeneaua. El are chiar un plan cu totul nou pentru a ateriza Magazin de cafea bijuterie tatălui. Tariq și Itir își vor da seama în curând că nu este ușor să tragi și să transformi casele și să ții membrii familiei sub control. Perran, pe de altă parte, face greșeala vieții sale spunându-i lui șevket că sufletul său este vechi și plictisitor. Șevket ia măsuri pentru întinerire. Adile și Munir, care s-au refugiat într-un hotel după ce barca a lovit țărmul, sunt mulțumiți de starea lor. Aici, Munir decide să-i spună lui Adile de ce a dispărut acum 36 de ani. Emel și Elijah au contract să mănânce . Dar sunt prinși în oameni care nu au fost niciodată acolo.

În aceeași zi, bunicul lui Sarp, Hasan, a fost concediat din funcția de șofer, după ce a lucrat pentru același bărbat timp de 30 de ani. Ceea ce Sarp nu știe este că șeful lui Hasan, Lütfü, este tatăl lui Yasemin. Nestiut de nimeni, compania lui Lütfü are multe probleme financiare și urmează să își piardă întreaga avere. Singura lui salvare poate fi căsătoria fiicei sale cu fiul unei familii înstărite. Dar în ziua nunții, compania lui dă faliment. Întrucât nunta și căsătoria pe care a plănuit-o atât de mult timp sunt într-o umbră, singurul loc al salvarii lui Yasemin este de Hasan, pe care a considerat-o întotdeauna ca fiind bunicul ei. După toate acestea, soarta va reuni familia clasei superioare Özdemir și umila familie Civan care nu au nimic în comun. In serialul Este de-ajuns sa zambesti joaca actorii: Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Seray Kaya, Pamir Pekin, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Aslı Altaylar, Evrim Doğan, Uğur Kurul. Vezi mai multe informatii vizitand acest website Seriale Turcesti.