Bäst design trappa 3d online tjänster Stepsta

Premium designa trapp onlineleverantör ? Vackra trätrappor, Tillverkas på beställning: Designa en helt ny trappa som passar ditt utrymme! Välj design, material och ytbehandling med vår online designer – och beställ direkt på internet! Genom att kombinera över 100 års expertis inom träbearbetning med den senaste tekniken, kan vi designa och tillverka den perfekta trappan för ditt hem. Upptäck extra detaljer at Furutrappa. Olika träslag: Ek, ask, furu eller bok. Hos oss kan du anpassa trappens alla delar precis som du vill ha det.

Det finns även tecken på hur vissa trappor designats i ojämna stegdjup såväl som steghöjder för att försvåra det ytterligare för fientliga soldater. Detta går helt emot vad vi diskuterade i vår tidigare artikel, men under medeltiden fyllde det faktiskt en funktion. Så om du inte tänkt bygga ett torn med syfte fäktas med svärd i din egna trapp avråder vi dig starkt från denna metod. För att bespara dig frågan om ”världens äldsta trappa” kan vi informera om att den ryktas befinna sig i sydöstra Turkiet. Utgrävningar tyder på att denna trappa är omkring 9000 år gammal, men på grund av dess skick är det svårt att fastställa något mer konkret gällande dess användningsområde.

Människor i branschen har gjort åtaliga försök att revidera och skapa en ny formel, men alla försök har resulterat till att man återgått till den ordinarie formeln. Däremot måste de brister som påtalats i föregående stycke självklart tas i beaktning. Vissa kombinationer av steghöjd och stegdjup tenderar vara mindre bekväma och säkra vilket har lett till ett flertal olika varianter och uppdateringar av den ordinarie trappformeln. Det är dock värt att notera att det är en liten minoritet av alla de potentiella kombinationer som trappformeln erbjuder. Formeln används än idag av de flesta konstruktörer av trappor på ett eller annat vis, inklusive oss själva här på Stepsta.

En viktig faktor för trappans utseende och känsla är naturligtvis materialet och vi jobbar ständigt på att utveckla vårt urval och sortiment. Idag erbjuder vi trappor i ek, furu, ask och bok. De flesta väljer ett träslag som på något sätt går i linje med befintliga golv, lister eller annan del av inredningen. Har man exempelvis ekparkett hemma är det naturligt att välja en trappa i ek och istället ha vangstycken och delar av räcket i annan färg, såsom vitmålad furu. Det är dock din egen kreativitet och smak som sätter gränserna, inte vi! Läs ytterligare detaljer på https://stepsta.se/.

Kan jag montera trappan själv? Det är en vanlig fråga om man själv kan montera trappan i sitt hus och det beror på ett antal olika faktorer. Vi arbetar kontinuerligt för att trapporna ska vara så enkla att montera som möjligt och erbjuder instruktionsvideo samt hjälp via vår kundservice. Det beror dock på hur pass avancerad trappa du vill bygga samt naturligtvis din egen kunskapsnivå och erfarenhet. En trappa är en stor investering och för dig som känner dig osäker på om du själv kan montera trappan så erbjuder vi vårt nätverk av duktiga hantverkare. Det är dock ett arbete som alla erfarna hantverkare klarar av så använd gärna din lokala snickare.