Bäst medicinska rekommendationer förbi Farshid Sistani Läkare

Medicinska råd förbi Farshid Sistani läkare i dag? Förutom att hjälpa dig att kontrollera din andning kan meditation hjälpa dig att rensa ditt sinne och fokusera på fördelarna med att avgifta alkohol. Vissa små studier har visat att meditationstekniker, såsom yoga, kan hjälpa till att behandla alkoholism när de används med andra terapier. Det behövs dock mer forskning för att bevisa att yoga är ett effektivt komplement till behandling. Sammantaget gör allt du kan för att göra dig så bekväm som möjligt. Om du svettas, lägg en kall handduk på din panna eller på nacken. Om du fryser, packa ihop i filtar. Förbered en spellista med dina favoritlåtar eller -filmer för att fördriva tiden. Upptäck mer detaljer at Farshid Sistani.

Som med alla medicinska tillstånd kan ITP påverka din livskvalitet. Till exempel rapporterar ungefär en tredjedel av de med ITP trötthetssymtom. Du kan vara orolig för hur blödning kan påverka arbete och sociala aktiviteter. För de flesta verkar effekten av ITP på deras livskvalitet minska efter det första året, och hos dem som har ett bra svar på behandlingen. Effekten av ITP kommer att variera från person till person och orsakerna till symtomen kan också skilja sig, så diskutera eventuella problem du har med läkaren som hanterar din ITP.

Vad är immun trombocytopen purpura? Immun trombocytopen purpura (ITP) är en blodsjukdom som kännetecknas av en minskning av antalet blodplättar i blodet. Blodplättar är celler i blodet som hjälper till att stoppa blödningar. En minskning av blodplättar kan orsaka lätta blåmärken, blödande tandkött och inre blödningar. Denna sjukdom orsakas av en immunreaktion mot ens egna blodplättar. Det har också kallats autoimmun trombocytopenisk purpura.

Biverkningar som aptitlöshet är mycket vanliga men vanligtvis inte signifikanta, och de tenderar att förbättras med tiden, säger Michael L. Goldstein, M.D.. Andra problem som barn har efter att ha tagit medicin kanske inte alls beror på drogerna. Sömnproblem kan till exempel ha uppstått innan medicinering påbörjades. Och att ta medicin vid rätt tidpunkt är en annan faktor för att bestämma biverkningar. “Vissa barn vill inte ta medicin,” säger Goldstein. “Det måste avgöras om de mår bra på medicinen men bara inte vill bry sig om att ta det trots de positiva effekterna, eller om de verkligen har ökad ångest eller humörsvängningar av medicinen.” Föräldrar till barn som provat andrahandsmediciner, som ofta skrivs ut på grund av oro över biverkningar förknippade med amfetamin och metylfenidater, rapporterade också en hög frekvens av biverkningar, men de var något mindre frekventa än med de andra medicinerna.

Dricu och Fruhholz hänvisar till denna process att läsa känslor som en process för perceptuellt beslutsfattande. I en omfattande analys av tidigare studier försökte det schweiziska författarteamet förstå hur de visuella signalerna från ansiktet så småningom informerar den analys som hjärnan ger om hur människorna runt omkring dig mår. Med hjälp av data från 107 publicerade hjärnskanningsstudier som involverade beslutsfattande av känslor, föreslog de schweiziska forskarna en modell som spårar den initiala registreringen av information i hjärnan från hjärnans synområde till den slutliga tolkningen av denna information i frontalområdena på cortex.